miercuri, 26 decembrie 2012

TEHNOLOGIA IN ANTICHITATE

  Multa lume spune ca extraterestri afecteaza religia , dar de fapt nu afecteaza cu nimic credinta in
dumnezeu , ba chiar din potriva , o lumineaza .  Sunt atatea dovezi ca am fost populati de o rasa venita de pe alta planeta , in papirusuri vechi egiptene arata ca civilizatorii planetei noastre aveau origini de pe planeta Venus . Asa ajungem si la cum s-a format rasa omului ,, Ficele pamantului s-au indragostit de fii cerului si au format rasa Titanilor " . Sunt dovezi foarte multe ca inainte de potop , zeii care erau venerati de oameni aveau tehnologie avansata si civilizatile de neandarthal  nu erau primitive si erau mult mai dezvoltate ca noi si spiritual dar si tehnologic .
   Am sa va arat cateva imagini in care apar dovezi ale existentei tehnologiei .
NAZCA . Aici obesrvam o pista pentru aterizare a avioanelor , toti munti de la Nazca din Peru au varfuri ascutite iar aici este lin si o linie dreapta de aproximativ 23 de kilometri . Poate construita pentru o alta civilizatie , caci tot acolo gasimsi desene pe munti cu diferite animale .
 (In urmatorul articol o sa prezint si alte dovezi ale tehnologiei in antichitate , dovezi care or sa fie clare pentru oricine )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu