sâmbătă, 1 decembrie 2012

EXPERIMENTE SECRETE

    Experimentul Philadelphia un experiment militar in care nava ,, USS Eldridge  " a devenit pentru cateva secunde invizbila .
   Desii nu este asa , oamenii care sau aflat la bordul navei au spus ca acea nava s-a teleportat . Acest experiment find condus de fizicianul dr. Franklin Reno , Albert Einstein si Nikola Tesla in vara anului 1943 .
   Fiecare dintre cei care s-au aflat la bordul naveii au avut pareri diferite unul dintre ei  a spus ca a calatorit in spatiu , iar cea mai impresionanta dintre calatorii a  fost cea al lui Al Bielek care a spus ca a calatorit in viitor , mai precis in anul 2749 . A stat in viitor timp de 2 ani , chiar daca pentru noi au trecut doar cateva secunde si a spus ca ,, Lumea era condusa de creatorii de aripi " niste oameni modificati genetic . Cand au populat planeta noastra lumea era distrusa inca din 2050 caci din 2000 pana in 2050 vor veni  niste extraterestri mancatori de oameni si vor distruge o mare parte din Terra . A mai spus ca orasele erau zburatoare si totul era condus electronic de calculatare .
   Oricat am incerca sa aflam ce s-a intamplat in acest experiment , nu vom afla , deoarece nimic nu este concret . Doar oamenii care conduc din umbra stiu cu adevarar si concret .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu