luni, 19 noiembrie 2012

Prezicerile despre Armaghedon

    Desigur ca a-ti auzit despre sfarsitul lumii si ca se va produce in anul 2012 , mai precis 21 . 12 . 2012 . Dar adevarul este ca nimeni nu stie  cand va fi , dar sunt  preziceri despre cum va incepe .
     O multime de oameni  spun ca in  anul  2012  se va intampla ceva , o schimbare .  Dar opinile se impart  : unii cred ca vom fi vizitati de extraterestrii , chiar si Vanga  prezicatoarea din Bulgaria , care a decedat pe data de 11 august 1996 , a spus ca ,,  Lumea  va suferi o multime de cataclisme , si necazuri mari se vor abate . Se va schimba insasi constiinta oamenilor . Timpuri grele vor veni . Oamenii se vor  imparti dupa credinta lor . Suntem martorii evenimentelor cutremuratoare ce vor modifica soarta si destinul omenirii . In cosmos , se va descoperi viata si deodata va deveni limpede cum a aparut viata pe Pamant .  "  Alti oameni cred in varianta religioasa ca Armaghedonul va incepe cu venirea bestiei 666 pe pamant care va atrage oamenii de partea raului . Chiar si intr-o carte a domnului Oreste Teodorescu printe multe preziceri care si el la randul lui le-a transcris scrie ,, Cine are ochi sa vada si minte sa perceapa , caci numarul 666 este numarul omului . "
     Sunt multe opinii acum depinde de tine ce vrei sa  crezi  , daca crezi in prezicerile mayase sau oricare preziceri , vei afla adevarul in timp .
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu